Paziuc Cristian

Cristian Paziuc s-a născut la Suceava, în data de 3 februarie 1987. A absolvit Facultatea de Drept a Universității din București în anul 2010, iar în anul 2011 a absolvit programul de Master în drept privat aprofundat al aceleiași instituții. În perioada 2014-2015, a parcurs un program de Master în cadrul University College London, obținând calificativul Distinction în specializarea Law and Economics. Este doctor al Universității din București din anul 2018, cu teza intitulată „Răspunderea contractuală. O analiză juridică și economică”.
De la absolvirea studiilor de licență, a fost colaborator extern al departamentului de drept privat al Facultății de Drept din cadrul Universității din București, iar în anul 2018 a devenit asistent universitar al acestei instituții. Este avocat în Baroul București din anul 2011.
Activitatea științifică a autorului s-a concretizat în mai multe articole de specialitate publicate în România, Franța și Regatul Unit, precum și în participarea, în calitatea de coautor, la elaborarea de sinteze teoretice și culegeri de probleme practice în materia dreptului civil.

Carti ale acestui autor

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM