1475763825GZbzL.jpg

Cod: 10049

ISBN: 978-606-673-907-8

Editura:

Data aparitiei: 2016

Colectia:

Pagini: 664

Disponibilitate: in stoc

Achizitiile publice – Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene

Autor:

Prezenta culegere cuprinde o selecție a celor mai reprezentative hotarari ale Curții de Justiție a Uniunii Europene in materia achizițiilor publice.

Achizitiile publice – Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene ofera soluții concrete problemelor legate de aplicarea dispozițiilor noilor reglementari in materia achizițiilor publice.

In cadrul lucrarii este prezentat modul de interpretare al Curții de Justiție a Uniunii Europene in ceea ce privește: domeniul de aplicare al reglementarii privind achizițiile publice, modul de desfașurare a procedurilor de achiziție, criteriile de selecție a ofertanților, atribuirea contractului de achiziție publica, modul de soluționare a litigiilor legate de achizițiile publice etc.

Cartea este destinata tuturor practicienilor din domeniul achizițiilor publice, persoanelor implicate in procedura de soluționare a litigiilor de achiziții publice, precum și tuturor operatorilor economici interesați de participarea la procedurile de achiziție publica.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri