1611572509AC9ZPJ.png

Cod: 12993

ISBN: 978-606-39-0764-7

Editura:

Data aparitiei: 2021

Colectia:

Pagini: 428

Disponibilitate: in stoc

Cooperarea judiciara internationala in materie penala. Editia a II-a, revazuta si adaugita

Autor:

Cooperarea judiciară internațională în materie penală, reglementată prin Legea nr. 302/2004, constituie o provocare de maximă actualitate în domeniul dreptului, atât datorită importanței, cât și complexității pe care le implică, cu consecințe pe plan național și internațional.

La elaborarea cursului s-a ținut cont nu numai de lucrările juridice fundamentale în cadrul cooperării judiciare internaționale în materie penală, dar și de impactul produs în practica judiciară de unele soluții adoptate de Curtea Europeană a Drepturilor Omului, Curtea de Justiție a Uniunii Europene, Curtea Constituțională, precum și Înalta Curte de Casație și Justiție în recursurile în interesul legii, subliniindu-se necesitatea interpretării prevederilor legale vizate, în spiritul acestor hotărâri.

Cursul de Cooperare judiciară în materie penală este destinat, în principal, studenților de la cursurile de zi, precum și celor care urmează învățământul universitar deschis la distanță, dar este în același timp și un instrument util pentru practicieni.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
museum