1289579436t9V1s.jpg

Cod: 4105

ISBN: 978-973-127-445-4

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2010

Colectia:

Pagini: 224

Disponibilitate: in stoc

Intre statul de criza si statul de drept

Autor:Neacsu Adrian

Preocuparile autorului depasesc prin anvergura abordarii si profunzimea impactului sfera sistemului judiciar. Luptator devotat cauzei judecatorilor, Adrian Neacsu a reusit in cativa ani sa demonstreze o vigoare si o clarviziune iesite din comun.

Atasamentul fata de cauza perfectionarii sistemului judiciar sa manifestat nu doar prin luari de pozitie si printr-o activitate neobosita de promovare a ideilor reformatoare, ci si prin actiune decisiva pentru schimbarea in bine a sistemului. Este initiatorul, creatorul si sufletul Jurindex, care este, dupa parerea mea, cel mai eficient proiect de imbunatatire a peformantei sistemului judiciar inceput pana acum.

Lucrarea "Intre statul de criza si statul de drept" pe care editura Universul Juridic o propune publicului este dovada vie a actiunilor derulate de Adrian Neacsu pentru modificarea realitatii in care traim.

Autorul are tenacitate si claritate. Scopurile sale sunt subsumate celor mai inalte idealuri sociale, care exced sistemului al carui exponent este autorul. Am speranta ca pozitionarea lui in sistemul judiciar sa-i permita sa transpuna in realitate idealurile sale.
Adrian Neacsu pare un militant luptator. Este unul dintre oamenii care sunt ceea ce par.

Despre autor

Picture

Neacsu Adrian

Experienta profesionala 07 ianuarie 2011 – prezent Membruales al Consiliului Superior al Magistraturii 2006 – 23 februarie 2011 Preşedinteal Tribunalului Vrancea 2004 – 07 ianuarie 2011...

Detalii >

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri