15647431322FWG5Q.png

Cod: 11939

ISBN: 2559-4915

Editura:

Data aparitiei: 2019

Colectia:

Pagini: 369

Disponibilitate: in stoc

Lucrarile conferintei nationale cu participare internationala - Devianta si criminalitate. Evolutie, Tendinte si Perspective - Editia a IV-a 2018

Autor:

Materialele cuprinse in acest volum au fost prezentate la Conferința naționala cu participare internaționala „Devianța și Criminalitate. Evoluție, Tendințe și Perspective – DECRET”, a patra ediție, dedicata Centenarului Marii Uniri „100 de ani in evoluția și transformarile Statului Roman”, care s-a desfașurat in perioada 22-23 noiembrie 2018, la Universitatea „George Bacovia” din Bacau, in parteneriat cu mediul academic și profesional din Romania.

Aceasta conferința reprezinta un eveniment care este organizat in parteneriat, anual, cu scopul de a incuraja activitatea de cercetare și analiza in vederea identificarii celor mai eficace și eficiente modalitati de prevenire si combatere a multiplelor forme de devianta si delincventa, oferind totodata un cadru academic adecvat explorarii științifice proactive și schimbului de idei din aria temelor de interes.
Mai multe informații pot fi obținute prin vizitarea site-ului conferinței: http://decret2018.ugb.ro/

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
museum