1426598058xycOa.jpg

Cod: 8986

ISBN: 978-606-673-505-6

Editura:

Data aparitiei: 2015

Colectia:

Pagini: 350

Disponibilitate: rezervare

Norma juridica si interpretarea ei

Autor:

Lucrarea „Norma juridica si interpretarea ei” este semnata de doi prestigiosi profesori universitari romani, cu indelungata experienta academica si o impresionanta activitate stiintifica.

Autorii – Doamna profesor Lucretia Dogaru si Domnul profesor Gheorghe Mihai – prezinta cititorului interesat rezultatul colaborarilor de un deceniu, in care identificam pastrarea ideilor fundamentale ale doctrinei romanesti si europene, cat si noutati teoretice cu un spirit critic echilibrat intr-un domeniu specios al Teoriei generale a dreptului. Domniile lor ne propun sa intram in dialog in abordarea si aprofundarea delicatului, complicatului si profundului domeniu doctrinar al teoriei dreptului.

Intr-un limbaj profesionist potentat de un stil particular captivant, aceasta carte juridica ofera teme de reflectie filosofica si de analiza a doctrinei romanesti actuale, care vadesc un nou mod de abordare atat a normei juridice, cat si a metodei de interpretare a acesteia. Cititorii vor fi surprinsi si cu siguranta satisfacuti sub aspect cognitiv, cel putin, de un text alert, convingator si sistematic care ar putea intra in literatura europeana de specialitate.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

21490.jpg
museum
museum