1623328307LTQCXL.png

Cod: 13283

ISBN: 978-606-39-0837-8

Editura:

Data aparitiei: 2021

Colectia:

Pagini: 204

Disponibilitate: rezervare

Teste-grila si exercitii pentru examenul de admitere la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti: Limba romana

Autor:

Prezenta lucrare a luat naștere ca urmare a unei frumoase colaborari intre Editura Universul Juridic și studenții Facultații de Drept, Universitatea din București. Unica, prin exercițiile și grilele atent selectate, asociate cu tematica de admitere la Facultatea de Drept, aceasta reprezinta o provocare, stimuland și gestionand atat cunoștințele, cat și emoțiile specifice acestui examen de admitere.

Lucrarea reprezinta eforturile sincere ale foștilor elevi, asemenea dumneavoastra, actuali studenți și viitori juriști, in vederea pregatirii pentru examenul de admitere la Facultatea de Drept, Universitatea din București. Aceasta este structurata in unsprezece capitole (desparțiri in silabe, forme de genitiv-dativ, forme de plural, accentul, cuvinte compuse, abrevieri, forme libere, omofone, cuvinte invariabile, pleonasme, neologisme), fiecare dintre acestea fiind imparțit, la randul lui, in doua parți, prima parte cu exerciții, iar a doua parte cu grile.

De asemenea, sperand sa va incurajeze in demersul dumneavoastra și sa va motiveze, autorii v-au impartașit, in cateva randuri, experiențele și tehnicile proprii privind pregatirea pentru examenul de admitere, motivele pentru care au ales același drum, precum și primele impresii ale vieții de student, viitor jurist.

 

Va dorim succes și inspirație, sperand sa aveți și dumneavoastra succesul autorilor lucrarii!

 

COPILAU, MARIA – prima studenta admisa la Facultatea de Drept, Universitatea din București, in sesiunea iulie 2019.

 

TUDORESCU, ROXANA – prima studenta admisa la Facultatea de Drept, Universitatea din București, in sesiunea iulie 2020.

 

Lucrarea a fost revazuta de profesor Georgeta Popescu și de Școala de Gramatica.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum