1518772827WQD9C2.jpg

Cod: 11007

ISBN: 978-606-39-0229-1

Editura:

Data aparitiei: 2018

Colectia:

Pagini: 312

Disponibilitate: in stoc

Viata prin ochii unui avocat

Autor:

In scopul evadarii temporare din cutia socio-profesionala specifica și al revenirii cu softul actualizat, am inceput sa las, din cand in cand, pentru perioade relativ scurte, preocuparile de natura strict juridica și sa scriu despre ABC-ul vieții, iluziile vieții, paradigmele societații contemporane, mareția lucrurilor simple și despre alte subiecte care pentru mine sunt relevante, ca om preocupat de societatea din care face parte și, totodata, ca fructe oprite sau interzise de meniul zilnic oferit de profesia de jurist.

Ca slujitor, de peste 20 de ani, atat al profesiei de avocat, cat și al celei de profesor, am avut prilejul sa intalnesc oameni din toate sferele societații. In acești ani, am interacționat cu oameni tineri (mai ales cu studenții mei), oameni politici, oameni bogați, oameni saraci, oameni inteligenți, oameni limitați din punct de vedere intelectual, escroci, oameni cinstiți, oameni modești, oameni aroganți, oameni curajoși, oameni fricoși etc. Aceste contacte mi-au oferit ocazia sa observ diverse tipuri de personalitate umana, sa vad calitați ori defecte ale omului, sa ma confrunt cu probleme de naturi diverse, sa remarc aspecte pozitive, sa observ lucruri neplacute sau sa identific soluții.

Plecand de la constatarile ex propriis sensibus și luand in considerare bruma de cultura generala pe care cred ca o am, intre coperțile acestei lucrari am consemnat idei, opinii, ganduri, sentimente și chiar trairi privitoare la anumite aspecte esențiale sau banale ale vieții omului.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri