Consolidare Manageriala

Picture 19 august 2011 | 3594 accesari

EDITURA
Pentru Editura UNIVERSUL JURIDIC, anul 2011 este unul important din punctul de vedere al structurării activităţii pe principiile funcţionale caracteristice marilor organizaţii.

În acest context, începând cu data de 16 august grupul nostru editorial se întăreşte prin cooptarea în echipă a domnului Ovidiu TUTOMIR care preia funcţia de DIRECTOR GENERAL, domnul Nicolae CÎRSTEA urmând a ocupa poziţia de PREŞEDINTE.

Cu o bogată experienţă în domeniul juridic şi ocupând poziţii importante într-o companie multinaţională, domnul TUTOMIR are premisele realizării unor performanţe deosebite în noua poziţie pe care o ocupă.

NICOLAE CIRSTEA "După o perioadă de 10 ani de dezvoltare antreprenorială a venit momentul ca structurarea activităţii în cadrul grupului nostru să facă un pas înainte. Buna reputaţie de care se bucură Editura UNIVERSUL JURIDIC, alături de experienţa şi performanţele domnului Ovidiu TUTOMIR ne vor conduce către rezultate şi proiecte extrem de interesante.

Poziţia de TOP MANAGEMENT pe care Ovidiu a ocupat-o în cadrul uneia dintre cele mai puternice multinaţionale din domeniul juridic a făcut posibilă această colaborare, alături, desigur, de încrederea în atingerea şi îmbunătăţirea performanţelor editurii, în optimizarea business-ului editorial clasic (mă refer aici la zona de print) alături de oportunităţile pe care zona electronică le poate oferi în susţinerea activităţii editoriale.

Toate acestea mă îndreptăţesc să cred că persoana lui Ovidiu este cea mai bună alegere pentru ocuparea acestei poziţii,  fiind în acelaşi timp convins că rezultatele acestei colaborări nu se vor lăsa prea mult aşteptate, iar prezenţa noastră în mediul electronic va fi din ce în ce mai vizibilă."
OVIDIU TUTOMIR
"Decizia de a mă alătura echipei Grupului Editorial Universul Juridic a fost una grea şi în acelaşi timp uşoară; grea pentru că plecam dintr-o organizaţie care a fost ca o familie pentru mine timp de 10 ani; uşoară pentru că urmează să lucrez cu una dintre cele mai dinamice echipe editoriale din România.

Pentru că îmi plac provocările, pentru că voi lucra cu domnul Nicolae CÎRSTEA, pentru că mă onorează poziţia oferită în cadrul grupului - sunt doar câteva dintre motivele deciziei mele.

Experienţa şi cunoştinţele pe care le-am acumulat într-o companie multinaţională cu activitate preponderentă în mediul electronic sunt acum în slujba Grupului Editorial Universul Juridic.

Grefarea unor proceduri şi metode utilizate în organizaţiile multinaţionale într-un mediu antreprenorial nu va fi uşoară, dar sunt convins că rezultatul merită efortul.

Intensificarea prezenţei în mediul electronic nu va fi nici ea uşoară, dar acesta este viitorul informaţiei de specialitate - ca dovadă, chiar în acest moment dumneavoastră vă aflaţi în mediul electronic.

Mai sunt multe de spus, dar … mă apuc de treabă! "

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM