Cred... (1)

Picture 16 septembrie 2011 | 3865 accesari

Cred ca viaţa e frumoasă pentru că nu are o curgere prestabilită. Încercăm prin educaţie, prin stabilirea de priorităţi, prin atingerea de obiective să-i dăm un sens, o traiectorie oarecum previzibilă. Unii reuşim să ducem o viaţă care se încadrează în limitele proiectate, alţii ne lăsăm purtaţi de ea.

Cred că există o lege nevăzută a echilibrului în Univers. Orice exces se va întoarce împotriva noastră. Toate există într-o interdependenţă aproape organică şi, mai devreme sau mai târziu, o vom constata fiecare.

Cred că mă pot schimba. N-aş vrea să mă simt prizonier în propria-mi persoană. Vreau să fiu liber. Liber să mă schimb, liber să gândesc, liber să las în urmă lucrurile mai puţin frumoase pentru bucuriile care vin.

Cred că în copilăria noastră se găsesc răspunsuri la multe întrebări. Trăiesc şi mă dezvolt cu seva aceea. Mă tot întreb şi răspunsurile la care ajung duc spre acel orizont.

Cred în prietenia sinceră. O caut în zâmbete, în cuvinte, în priviri. Parcă aş căuta aur... Cern infinit pentru o pepită insignifiantă. Dar mă hrăneşte şi-mi dă putere.

Cred în iubire!

Nicolae Cîrstea

 

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND, acum şi al ujmag.ro.

A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.

Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost agent de distribuţie al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.

În prezent este Preşedinte al acestor companii.

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM