Despre editorial

Picture 05 martie 2010 | 2888 accesari

Am simţit după câţiva ani de "stat în umbră" nevoia de a comunica nişte lucruri despre ceea ce facem în acest grup editorial, dar şi la firma de distribuţie - ujmag aşa cum o cunoaşteţi cu toţii - şi astfel a apărut acest EDITORIAL.

Este un lucru nou pentru mine, dar cred că din ce în ce mai necesar. Practic interacţionezi direct cu cei care au nevoie de produsele tale, poţi comunica mai uşor nişte lucruri legate de ideile pe care le-ai pus în practică, despre produsele tale, despre "filozofia" ta de business şi despre intenţiile tale ca firma şi, de ce nu, ca manager.
Începutul a fost mai greu, dar cred că voi persevera …

Desigur că cel mai citit EDITORIAL a fost cel care se referă la RAFTUL CU REDUCERI care are un număr dublu de vizualizări faţă de următorul "clasat". Este adevărat că acel editorial avea o "ancoră" foarte puternică şi mă bucur că l-aţi citit (a avut peste 600 de vizualizări). Sper că am reuşit să explic cum funcţionează acest sistem, pentru că vă asigur că sistemul, "în spate", este unul complex.

Probabil că multe editoriale vor puncta de acum înainte o serie de evenimente, promoţii - a se vedea promoţia cu revista DREPTUL, lansări de carte şi alte asemenea "pasaje" din activitatea noastră editorială şi nu numai. Şi pentru că vorbeam de promoţii, în această săptămână v-am pregătit o promoţie specială la una dintre colecţiile noastre - este vorba de o promoţie la BIBLIOTECA DE DREPT PRIVAT coordonată de dl Marian Nicolae. Promoţia include toate apariţiile editoriale de până acum şi, pentru că sunt destul de multe apariţii, am hotărât să fie o promoţie cu o reducere de 40%.

În încheiere, aş vrea să vă spun că în luna aprilie împlinim 9 ani de la înfiinţare şi vă pregătim promoţii speciale. Este adevărat însă că sistemul nostru de promoţii se bazează pe fidelizarea clienţilor şi nu pe promoţii "la liber".

"Ne revedem" săptămâna viitoare, când sper să vină cu adevărat primăvara (acum afară ninge …)!

Nicolae Cîrstea

 


Nicolae Cîrstea este, alături de Laura Cîrstea, fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND, acum şi al ujmag.ro.

A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.
Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost agent de distribuţie al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.
În prezent este director general al acestor companii.

 

 

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM