Schimbam paradigma comertului on-line

Picture 15 decembrie 2013 | 3108 accesari

UJmag.ro profită de ocazia pe care sărbătorile de iarnă ne-o prilejuiesc și, bazându-se pe experiența acumulată și pe inovațiile pe care le-a adus până acum în comerțul on-line, vă provoacă din nou.

Între 15 decembrie 2013 și 15 ianuarie 2014 eliminăm barierele transportului - cel mai mare obstacol al comerțului on-line - oferindu-l gratuit* atât în București, cât și în țară.

Recompensăm comenzile mai mari de 250 de lei cu un cadou constând în AGENDA UNIVERSUL JURIDIC 2014**.

În anul 2013, datorită comunității formate din clienții ujmag și autorii UNIVERSUL JURIDIC, am reușit să ne consolidăm poziția de lider în România în ceea ce privește distribuția de cărți și reviste juridice fiind la o distanță aproape dublă față de următorul clasat.

Problemele resimțite din cauza greutății în recuperarea creantelor din comerțul clasic (librării) și cele cauzate de intrări în insolvență ori falimente în 2013, care își au izvoarele în anii anteriori, ne-au convins de soliditatea deciziilor și investițiilor noastre în dezvoltarea unei societăți de distribuție care sa ne permita o legatura directa cu destinatarii activitatii editoriale.

UJmag.ro este un proiect pe care îl dezvoltăm încă, unde testăm și analizăm permanent. Vă mulțumesc tuturor celor care în calitate de clienți ujmag sau de autori UNIVERSUL JURIDIC contribuiți la dezvoltarea acestuia. Din păcate condițiile actuale din piață și starea generală a economiei nu ne permit să oferim toate lucrurile pe care ni le-am dori, dar nici nu ne vom opri din această construcție.

Vă dorim un 2014 mai ușor, mai spornic, mai liniștit!

Nicolae Cîrstea

* pentru comenzile prin curierat de peste 50 de lei
** pentru primele 100 de comenzi, cu exceptia abonamentelor la reviste de specialitate

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND, acum şi al ujmag.ro.

A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.

Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost agent de distribuţie al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.


În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
museum