Interviuri

Picture 17 iunie 2011 | 3080 accesari

Untitled Document

Acum aproape un an mi-am propus să fac o serie de interviuri. Le am şi acum în memoria laptopului.

Se pare că lucrurile nu-mi erau prea clare în această privinţă, cauză din care această iniţiativă s-a amânat cu un an. Acum, cred că am găsit o formulă pe care să reuşesc să o perpetuez şi care să fie benefică cititorului.

Când aud de interviu, am, nu ştiu de ce, sentimentul că e un interviu comandat de intervievat. Nu am reuşit să scap până acum de această preconcepţie. Sper ca cititorii să nu aibă acelaşi sentiment faţă de interviurile făcute de mine.

Lumea juridica e un loc special. Sunt oameni, evenimente, conjuncturi, etc. care influenţează întreaga societate românească. Prin aceste interviuri sper să cunoaşteţi mai bine aceste lucruri, să cunoaşteţi mai bine o serie de oameni speciali, care sunt la baza sistemului juridic, care fac ca lucrurile să se îndrepte într-o direcţie sau în alta.

Deşi aparent mic, spaţiul juridic este destul de generos şi oferă un spectru larg de acţiune publicistică. Sunt multe cărări nebătătorite, care ar trebui măcar menţionate, dacă nu chiar marcate. Sunt mulţi oameni care au lucruri de comunicat, dar nu au tribuna de la care să o facă. Sunt multe evenimente care au loc şi de care ştim doar câţiva - şi e vorba de evenimente importante.

Suntem o echipă dinamică, suntem prezenţi, mai ales în ultimii doi ani, acolo unde se întâmplă lucrurile care contează. Profit de aceasta, profit de experienţa pe care o am pe această piaţă pentru a vă transmite, prin aceste interviuri, o serie de lucruri care mie mi se par importante şi care merită aduse în atenţia publicului, măcar din domeniul juridic, dacă nu chiar al publicului larg.

Nicolae Cîrstea

 

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND, acum şi al ujmag.ro.

A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.

Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost agent de distribuţie al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.

În prezent este director general al acestor companii.

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM