GALA LEGAL MAGAZIN, Ediția a III-a

Picture 21 mai 2019 | 260 accesari

Universul Juridic și Camera de Comerț și Industrie București organizează Gala Legal Magazin, ediția a III-a, eveniment prin intermediul căruia dorim să salutăm valorile și succesele profesiilor liberale, precum și ale instituțiilor publice românești. Gala se va desfășura marți, 21 mai 2019, în Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie București.
Evenimentul are loc in Aula Carol I, Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, Str. Ion Ghica, Nr. 4, Sector 3, Bucureşti.
În luna mai 2013 se lansa prima ediție a publicației Legal Magazin, care a reușit să devină un liant între profesiile liberale și mediul de afaceri din țara noastră, prin evenimentele organizate și prin calitatea informațiilor prezentare în format print și pe site-ul legalmagazin.ro.
Profesiile liberale au avut un rol decisiv în evoluția celor mai puternice state ale lumii. În România, profesiile liberale trebuie descoperite, înţelese și susținute la justa lor valoare, cu atât mai mult cu cât acestea au un aport inegalabil și determinant în viața întregii țări.
Profesiile liberale constituie nucleul formării clasei de mijloc, acestea dezvoltând și alte industrii, pe orizontală: turismul de business, echipamente IT&C, piața de real estate (birouri), piața auto, industria produselor de lux, piața de artă, etc.
Organizatorii Galei Legal Magazin doresc să evidențieze succesele obținute de profesioniștii liberali în calitatea lor de antreprenori independenți și responsabili, ținând cont de sprijinul permanent și calificat pe care-l acordă companiilor, instituțiilor și persoanelor fizice.
Totodată, în cadrul Galei vor fi premiate cele mai eficiente instituții publice românești, precum și lideri din bănci, companii, asociații profesionale și patronale.

Agendă
18,30-19,00: Primirea invitaților și Welcome champagne
19,00-19,20: Moment artistic - CVARTET CHROMATIC
19,20-20,15: Ceremonia de premiere
20,15-21,30: Cină și degustare de vin (AVINCIS)

Audienţă 
Reprezentanți ai profesiilor liberale: arhitecți; auditori financiari; avocați; consultanți fiscali; evaluatori autorizați; medici, farmaciști; geodezi; notari publici; practicieni în insolvență; asistenți sociali; consultanți în management; mediatori; medici veterinari; medici stomatologi; experți tehnici; executori judecătorești, contabili și experți contabili, consilieri în proprietate industrială, traducători, psihologi, firme de PR, agenții de publicitate, etc.;
Entități care oferă servicii și produse pentru profesiile liberale: reprezentanți bănci comerciale, societăți de asigurări, firme de leasing, clinici medicale private, agenții de PR, agenții de publicitate, firme din sectorul auto, din turism și din industria produselor de lux.
Reprezentanți ai autorităților locale și centrale (Parlament, ministere, agenții de stat, autorități de reglementare, primării, consilii județene, etc.)
Evenimentul este promovat pe paginile online ale Grupului Universul Juridic, www.universuljuridic.ro, www.ujmag.ro, www.legalmagazin.ro și pe paginile de pe Facebook aferente, iar concluziile vor fi publicate într-un material amplu, ilustrat, în paginile ediției tipărite a revistei Legal Magazin.

Pentru inscrieri: https://www.universuljuridic.ro/gala-legal-magazin-editia-a-iii-a/#formular

Contact:
Mircea Fica, Editor, Publicațiile Legal Magazin: 0732.903.216, mircea.fica@universuljuridic.ro
Roxana Biga, Project Manager, 0743.292.252, roxana.biga@universuljuridic.ro

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM