1290245352WFR57.jpg

Cod: 4190

ISBN: 978-973-127-421-8

Editura:

Data aparitiei: 2010

Colectia:

Pagini: 904

Disponibilitate: rezervare

Controlul entitatilor publice

Autor:

Aceasta carte cuprinde elemente importante in privinta realizarilor si perspectivei activitatilor de referinta din domeniul controlului entitatilor publice. Cadrul legal de organizare si functionare, modul de realizare si rezultatele unui control eficient reprezinta componente menite sa rezolve prioritatile economice si sociale ale unei tari cu resurse si disponibilitati reduse pentru cheltuielile publice.

Lucrarea "Controlul entitatilor publice" ofera o analiza cuprinzatoare si profunda si se doreste o sinteza practica pentru a asigura celor interesati asistenta si informatie in domeniu. Cu toate ca are in continutul sau elemente de stricta specialitate referitoare la intreaga sfera a controlului, lucrarea este de interes general in cadrul sistemului de prevenire si actiune impotriva neregulilor sau pentru situatiile privind recuperarea pierderilor rezultate din neglijenta.

Tematica este abordata printr-o analiza profunda si aceasta rezulta dupa parcurgerea pasajelor referitoare la coordonatele controlului. Claritatea expunerii se bazeaza pe o prezentare logica a datelor pe fondul de informatii studiat, intr-un numar impresionant de capitole specifice. Lucrarea se remarca prin valoarea continutului sau, prin varietatea formularilor si apare ca un rezultat impresionant si unic prin larga sa cuprindere.

Aparitia lucrarii "Controlul entitatilor publice" nu reprezinta o intamplare, ea este rezultatul preocuparilor pentru cercetare, informare si perfectionare a unui colectiv de autori coordonati cu strasnicie de catre av. prof. dr. Dumitru A.P. Florescu.

Mircea Popescu
Vicepresedinte al Curtii de Conturi a Romaniei

Controlul entitatilor publice - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri