1626440237K3QC3Z.png

Cod: 13358

ISBN: 978-606-39-0863-7

Editura:

Data aparitiei: 2021

Colectia:

Pagini: 176

Disponibilitate: in stoc

Asigurarile de bunuri si persoane – practica judiciara comentata

Autor:

Lucrarea acoperă spețe din domeniul asigurărilor de bunuri și persoane, tratând regimul juridic al unor instituții de soluționare alternativă a litigiilor din domeniul asigurărilor, spețe privind comunicările electronice dintre părți, spețe privind tratamentul juridic al cumulului de despăgubiri în cazul asigurărilor de persoane, continuând cu multe alte situații de interes pentru practicienii din acest domeniul.

Fiecare speță prezintă situația de fapt și soluția instanței, fiind precedată de un comentariu al autorilor cu privire la aceste soluții, fără a exclude posibilitatea unor interpretări diferite.

Sperăm ca lucrarea de față să suscite interesul cititorilor și să se dovedească un instrument util din punct de vedere practic.

Totodată, autorii consideră că și-au adus cu acest demers doar o modestă contribuție la elucidarea unor situații juridice atipice sau care necesitau o clarificare calificată.

Trebuie recunoscut meritul judecătorilor care prin soluțiile pronunțate în spețele prezentate au contribuit la dezlegarea unor aspecte de drept material și procedural din acest domeniu de nișă al dreptului, respectiv cel al asigurărilor.

Asigurarile de bunuri si persoane – practica judiciara comentata - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

21490.jpg
museum
museum