1365152605KT2f0.jpg

Cod: 7342

ISBN: 978-606-673-022-8

Editura:

Data aparitiei: 2013

Colectia:

Pagini: 300

Disponibilitate: rezervare

Aspecte controversate in interpretarea si aplicarea prevederilor Codului muncii si ale Legii dialogului social

Autor:

Prezentul volum cuprinde lucrarile prezentate in cadrul Conferintei Nationale „Aspecte controversate in interpretarea si aplicarea prevederilor Codului muncii si ale Legii dialogului social. Propuneri”, organizata la Facultatea de Drept a Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu, la 27 noiembrie 2012.

Cu prilejul Conferintei a fost omagiat distinsul profesor universitar doctor Ion Traian Stefanescu, cadru didactic la Academia de Studii Economice din Bucuresti, pentru impresionanta activitate didactica si stiintifica in domeniul dreptului muncii, cu ocazia implinirii de catre domnia sa a respectabilei si frumoasei varste de 70 de ani.

Participantii au hotarat ca lucrarile prezentate in cadrul Conferintei sa fie cuprinse intr-un volum omagial, dedicat prof. univ. dr. Ion Traian Stefanescu, fapt care reprezinta, fara indoiala, o recunoastere a prestigiului deosebit de care Domnia Sa se bucura in lumea juridica romaneasca, ca exceptional specialist in domeniul dreptului muncii.

Va felicitam domnule profesor Ion Traian Stefanescu pentru remarcabila activitate si va dorim, in continuare, multa sanatate, putere de munca si succes deplin in tot ceea ce intreprindeti!

Aspecte controversate in interpretarea si aplicarea prevederilor Codului muncii si ale Legii dialogului social - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum