1474552362NEP2U.jpg

Cod: 10004

ISBN: 978-606-673-899-6

Editura:

Data aparitiei: 2016

Colectia:

Pagini: 288

Disponibilitate: in stoc

Dictionar explicativ de termeni de drept societar. Roman-Englez/Englez-Roman

Autor:

Ediția a II-a a Dicționarului explicativ de termeni de drept societar. Roman-Englez / Englez-Roman aduce in prim-plan termeni utilizați in domeniul dreptului și nu numai, utili teoreticienilor și practicienilor din domeniile economic și juridic.

Spre deosebire de alte dicționare juridice, explicațiile termenilor ce fac obiectul prezentei lucrari nu depasesc in general nivelul unei definiții, doar pe alocuri atingand nivelul unei explicații sumare. Desigur ca sintetizarea intr-o definiție sau chiar intr-o explicație este uneori dificila, avand in vedere nevoia de concizie, opusa in acest context detaliilor spre care autorul este tentat sa alunece.

Insa scopul unui dicționar de specialitate consideram ca este acela de a oferi doar un prim contact cu un anumit termen, urmand ca utilizatorul sa faca o eventuala aprofundare, ulterior apeland la o monografie, un tratat sau macar un curs universitar, in functie de interesul utilizatorului.

Asadar, prezentul dicționar nu isi propune sa explice in amanunt funcționarea unui mecanism juridic, ci doar sa puna la curent utilizatorul cu sensul anumitor termeni de specialitate sau sa elimine eventuale neclaritați referitoare la ințelesul acestora.

Dictionar explicativ de termeni de drept societar. Roman-Englez/Englez-Roman - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri