1580819625TQ9K3L.png

Cod: 12347

ISBN: 978-606-39-0571-1

Editura:

Data aparitiei: 2020

Colectia:

Pagini: 40

Disponibilitate: in stoc

Reglementari internationale privind transparenta in arbitrajul dintre investitori si state initiat in temeiul tratatelor

Autor:

Organizația Națiunilor Unite proclama ideea transparenței soluționarii prin arbitraj de drept internațional a litigiilor dintre investitori și State. Mi-am luat libertatea de a proceda la efectuarea unei traduceri a Convenției Națiunilor Unite privind transparența in arbitrajul dintre investitori și State intemeiat pe tratate (Convenția din Mauritius) și a Regulilor UNCITRAL privind transparența in arbitrajul dintre investitori și State inițiat in temeiul tratatelor.

 

Este recomandabila lecturarea acestei traduceri in tandem cu Regulile UNCITRAL de arbitraj, cel puțin pentru motivul ințelegerii stilului general de redactare a instrumentelor de drept internațional.

 

Finalizand demersul meu, imi exprim speranța ca aceasta traducere neoficiala sa suscite interesul comunitații academice.

 

 

Radu Bogdan Bobei, conferențiar,

Facultatea de Drept, Universitatea din București

Reglementari internationale privind transparenta in arbitrajul dintre investitori si state initiat in temeiul tratatelor - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

21490.jpg
museum
museum