1422353993RPsPH.jpg

Cod: 7714

ISBN: 1584-889201403

Editura:

Data aparitiei: 2015

Colectia:

Pagini: 216

Disponibilitate: rezervare

Revista romana de executare silita nr. 3/2014

Autor:

Revista romana de executare silita, revista deja cu traditie (este in anul XI de la aparitie), se prezinta sub o forma noua, deosebit de atragatoare si atent ingrijita de redactori.

Revista romana de executare silita se adreseaza in primul rand celor ce exercita profesia de executor judecatoresc, dar in aceeasi masura si celorlalti practicieni ai dreptului (magistrati, avocati, consilieri juridici), teoreticienilor si, de ce nu, studentilor interesati de acest domeniu.

Numarul 3 este structurat in patru sectiuni:
1. Doctrina – cuprinzand eseuri despre rolul executorului judecatoresc, despre procedura de executare silita, precum si consideratii despre aplicarea practica a normelor legislative din domeniu.
2. Drept comparat – rubrica ce cuprinde articole care dezbat probleme din practica instantelor judecatoresti straine. Acest numar cuprinde doua articolele scrise de juristi din Republica Moldova.
3. Jurisprudenta CEDO – ce cuprinde un scurt rezumat al unei hotarari pronuntate de Curtea Europeana a Drepturilor Omului, insotit de un comentariu.
4. Practica judiciara – cuprinzand spete din practica instantelor judecatoresti legate de materia executarii silite, precum cazuri de recuzare a executorilor judecatoresti, de contestatie la executare, de intoarcere a executarii silite etc.

Revista romana de executare silita nr. 3/2014 - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri