1660054229APKW7G.jpg

Cod: portal3luni

ISBN:

Editura:

Data aparitiei: 2022

Colectia:

Disponibilitate: in stoc

Abonament 3 luni Portalul Universul Juridic

PORTALUL UNIVERSUL JURIDIC ®
UN PORTAL DEDICAT
PROFESIILOR JURIDICE


Astazi, este mai ușor ca oricand sa iți faci cont
și sa te alaturi comunitații UNIVERSUL JURIDIC
de pe orice dispozitiv mobil
ISTORIC
La 2 ani de la lansarea proiectului, avand la baza 15 ani de activitate in piața juridica, cea mai numeroasa echipa editoriala, cea mai mare comunitate de autori din lumea juridica, Universul Juridic va propune o noua abordare, dinamica, accesibila 24/24 de pe orice dispozitiv (smartphone, tableta, laptop sau PC), actualizata și personalizata conform nevoilor dumneavoastra de informare și perfecționare: portalul Universul Juridic – instrument de perfecționare profesionala.

CONTEXTUL APARIȚIEI PROIECTULUI
In prezent, tehnologia avanseaza foarte rapid, iar utilizarea calculatorului si accesul la internet au devenit uzuale pe scara larga. Noi ca editura si furnizor de continut, ne propunem sa cream o punte de legatura cu cei care au nevoie de acest continut in activitatea cotidiana. Profesionistii din domeniul juridic folosesc diferite resurse ale internetului pentru a fi la curent cu dinamica legislativa și jurisprudențiala. Acest lucru s-a putut observa, cu preponderenta, odata cu intrarea in vigoare a noilor Coduri.

DE CE PORTALULUI UNIVERSULJURIDIC.RO ?
• Pentru ca timp de 15 ani am investit in cele mai inalte standarde de informare;
• Pentru ca a venit momentul sa dedicam un portal profesionist celei mai competitive și mai performante comunitați: comunitatea juriștilor;
• Pentru ca puteți accesa informația juridica reala, certificata editorial, necesara activitații dvs., in orice moment;
• Pentru ca furnizam conținut pentru cele mai exigente profesii, sub semnatura specialiștilor recunoscuți in domeniu.

UNIVERSUL JURIDIC – ATUURI:
Avantajul il reprezinta: conectarea permanenta a juriștilor prin actualizarea permanenta a bazei de date cu noi articole PREMIUM, in fiecare zi, cele mai relevante știri juridice atent selecționate de catre echipa editoriala, actualizarea și completarea codurilor principale la nivelul anului 2017, sute de ore de conținut video și alte proiecte in curs de implementare sau viitoare.

NEWSLETTER ZILNIC
Concentrarea informației zilnice oferite de portalul Universul Juridic intr-un newsletter care permite parcurgerea rapida a ultimelor apariții de pe portal și accesarea celor care prezinta interes pentru utilizator. Informația sintetizata iși gasește utilitatea in cazul celor care nu au timp sa urmareasca in permanența modificarile din domeniul juridic.

ȘTIRI JURIDICE
Știri certificate editorial, cu actualizare zilnica, privind principalele modificari legislative, legi promulgate, decrete semnate, ședințe de Guvern, ședințe ale Camerei Deputaților, acte noi publicate in Monitorul Oficial, decizii CCR și ICCJ pronunțate, dar și cele publicate in Monitorul Oficial, proiecte de legi, ședințe și hotarari ale CSM, prin intermediul carora inlesnim activitatea de informare si de cercetare desfasurata de practicieni, reducand semnificativ si eficient timpul dedicat activitații de documentare, sunt prezentate ca suport pentru activitatea profesionala a oricarui jurist.

BENEFICIILE CONTULUI PREMIUM UNIVERSUL JURIDIC:
I. Monitorizarea permanenta a mediului juridic de catre echipa redacționala:
a. aproximativ 20 de postari zilnice din care minimum 3 articole PREMIUM cu opiniile celor mai reputați specialiști, deciziile CCR și ICCJ, proiecte de legi, modificari legislative, legi promulgate etc.;
b. Agenda evenimentelor juridice, transmisii live, conferințe (live sau inregistrate);
c. Calitate și profesionalism certificate de redacția Universul Juridic.

II. Colectivul autorilor Universul Juridic:
a. peste 500 de specialiști care publica opinii avizate pe diverse probleme de drept: achiziții publice; arbitraj și mediere; drept administrativ și constituțional; drept civil și procesual civil; executare silita; dreptul familiei; drept financiar, fiscal și bancar; drept internațional; drept penal și procesual penal; proprietate intelectuala; dreptul muncii și dialogului social; societați, afaceri și insolvența;
b. structurarea pe materii a conținutului realizat de comunitatea autorilor in cele 12 secțiuni enumerate anterior, pentru facilitarea accesului la diferitele arii de specializari;
c. acces rapid și facil 24/24 de pe orice dispozitiv (smartphone, tableta, laptop sau PC).

III. Baza de date a portalului Universul Juridic:
a. peste 7000 de pagini de conținut juridic atent selecționat prin intermediul colectivului redacțional Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic pe materii de interes;
b. peste 1000 de articole semnate de catre personalitațile din mediul juridic – profesori, magistrați, avocați, notari, executori etc., in calitate de SENIOR-EDITORI, puncte de vedere ale acestora cu privire la chestiuni de drept controversate, de larg interes ori care necesita clarificari doctrinare. Articolele inglobeaza cele mai relevante și actuale informații din domeniul juridic, comentate de juriști recunoscuți ca fiind specializați in anumite ramuri ale dreptului romanesc și care semneaza articolele publicate in calitate de EDITORIALISTI.

IV. Funcționalitațile portalului:
a. Repertoriu zilnic cu cele mai relevante informații cotidiene sintetizate in newsletter-ul zilnic;
b. Revista presei realizata de catre editorialistul Claudiu Pamuc;
c. Accesul rapid la informațiile de interes in funcție de profesie și specializare.
d. Motor de cautare optimizat in permanența pentru a corespunde exigențelor mediului juridic.

V. Proiecte viitoare:
a. Integrarea codurilor principale, edițiile premium, publicate de editura Universul Juridic. In prezent, suntem in curs de dezvoltare a interconectarii articolelor din coduri cu articole și știri in vederea oferirii de conținut relevant in dreptul fiecarui articol de lege;
b. Structurarea modulului de jurisprudența pe materii, instanțe, repere temporale și integrarea cu o bogata baza de date cu spețe, sub egida editurii Universul Juridic.

Costul abonamentului PREMIUM Universul Juridic
Abonamentul PREMIUM ce permite accesul și la conținutul PREMIUM este disponibil in acest moment GRATUIT pentru o perioada de 7 zile. Dupa cele 7 zile de acces la tot conținutul disponibil pe portalul Universul Juridic, aveți posibilitatea de a alege ABONAMENTUL PREMIUM pe 1 an de zile pentru suma de 480 lei, fara TVA.

Astazi, este mai ușor ca oricand sa iți faci cont și sa te alaturi comunitații UNIVERSULJURIDIC.RO! Peste 40.000 de membri CITESC, SE DOCUMENTEAZA, PUN INTREBARI, PRIMESC RASPUNSURI!

Alatura-te comunitații WWW.UNIVERSULJURIDIC.RO!

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum