1665666935BYQ6YS.png

Cod: Jurisprudenta12

ISBN:

Editura:

Data aparitiei: 2022

Colectia:

Disponibilitate: in stoc

Modul Jurisprudenta Relevanta Prelucrata

Practica judecatoreasca sau jurisprudența reprezinta, s-ar putea spune, coloana vertebrala a sistemului judiciar.

Chiar daca in dreptul romanesc precedentul nu are putere de lege (cu unele excepții: deciziile Curții Constituționale și deciziile pronunțate de Inalta Curte de Casație și Justiție in recurs in interesul legii ori pentru dezlegarea unor chestiuni de drept, hotararile Curtii Europene a Drepturilor Omului, hotararile Curtii de Justitie a Uniunii Europene), așa cum se intampla in sistemul de drept anglo-saxon, numeroasele hotarari judecatorești disponibile la nivel național și dezideratul unificarii practicii fac necesara o triere a acestora pe criterii speciale de relevanța și de importanța pentru cazurile similare cu care se confrunta practicienii și justițiabilii.

Universul Juridic va propune un modul de jurisprudența, incluzand și jurisprudența prelucrata, disponibil pe portalul universuljuridic.ro, care ofera cuvinte-cheie, organizare pe materii, in funcție de legislația vizata etc., și care sintetizeaza problema de drept pentru a facilita identificarea spețelor de care aveți nevoie pentru dosarele dumneavoastra.

Puteți identifica inclusiv la nivel de instanța hotararile judecatorești din aria cercetata, astfel incat baza dumneavoastra de documentare sa fie cat mai precisa și mai utila.

Cei peste 20 de ani de activitate in domeniul juridic, multitudinea lucrarilor de specialitate și a revistelor care stau la baza acestui modul, autorii care le-au realizat, dar și colectivul nostru redacțional reprezinta o necesara certificare editoriala a calitații și a relevanței conținutului, imbunatațit permanent prin culegerea și sintetizarea celor mai importante hotarari judecatorești din Romania.

Acest proiect iși propune sa fie instrumentul principal al profesionistului in drept, prin beneficiile pe care le aduce cercetarii juridice de zi cu zi.

AVANTAJE:

- peste 3.000 de spețe selectate, relevante, prelucrate, rezumate de catre reputați autori, practicieni ai dreptului (avocați, magistrați)

- hotarari definitive

- informație concisa, ușor de citit, ușor de utilizat

- calitate excelenta a informațiilor

- spețele pot fi copiate și printate

- aplicabilitate practica 100%

- accesibilitate maxima

- eficiența testata

- conținut actualizat permanent

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum