1686124128MHMNNK.jpg

Cod: CONF00209

ISBN:

Editura:

Data aparitiei: 2023

Colectia:

Disponibilitate: in stoc

DEZBATERILE „DREPTUL URBANISMULUI” - Ediția 2 - Importanța regulamentelor locale de urbanism și rolul mecanismele de derogare de la acestea, principii și masuri in proiectul de Cod al Urbanismului, 21 iunie 2023

Grupul Editorial Universul Juridic inițiaza o serie de dezbateri online, dedicate Dreptului Urbanismului, moderate de catre cerc. șt., av. Dumitru Dobrev.
Beneficiind de aportul unor speakeri cu o bogata experiența academica și profesionala, aceste dezbateri sunt destinate unor analize aprofundate pe teme de interes crescut pentru Dreptul Urbanismului, incercand sa raspunda și intrebarilor participanților, pe care le pot adresa odata cu inscrierea, sau pe parcursul desfașurarii fiecarui eveniment.

Subiectele ce vor fi discutate pe parcursul celor 2 ore de dezbateri, vor fi:

a) o analiza a planificarii urbane prin regulamente și planuri, din perspectiva competențelor discreționare ale autoritaților administrației publice;
b) mecanismele de derogare din perspectiva noului Cod al Urbanismului;
c) despre limitele intervenției instanței in corectarea conținutului PUG/PUZ/PUD, din perspectiva integrarii lor in sistemul juridic normativ.

MODERATOR:

- Cerc. șt., av. Dumitru Dobrev

SPEAKERI:

- Prof. univ. dr., av. Ovidiu Podaru, Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca

- Andrei Fenyo, Arhitect, Vicepreședinte al Filialei Teritoriale București a Ordinului Arhitecților din Romania

- Prof. univ. dr., av. Cristian Clipa, Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara


TAXA DE PARTICIPARE:

 • ediție individuala: 300 lei + TVA/participant 
 • abonament anual serie 4 ediții: 180 lei + TVA/ediție/participant, respectiv 720 lei + TVA/abonament/participant, cu o reducere de 40% fața de 1200 lei + TVA la achiziționarea individuala 

BENEFICII INCLUSE IN TAXA DE PARTICIPARE: 

 • speakeri profesioniști din ariile legislativa, teoretica și practica ale domeniului 
 • acces la vizionarea video live a ediției individuale/seriei, la calitate Full HD – numai pentru participarea online 
 • acces la inregistrarea video, in cel mai scurt timp de la finalizarea video live-ului (modalitatea de acces se transmite prin email, cel tarziu la 30 de zile de la finalizarea video live-ului)  
 • 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium pentru utilizatorii noi ce nu au avut abonament Premium. Abonamentul include printre altele: peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogata baza de date organizata in funcție de anumite cuvinte-cheie.
 • acordarea statutului de membru Senior al ujmag.ro care confera suplimentar beneficiile: 
 • minimum 20% reducere la carțile Editurii Universul Juridic 
 • 10% reducere la carțile altor edituri 

ACCES LA VIZIONAREA VIDEO LIVE ȘI A INREGISTRARII VIDEO A EDIȚIEI INDIVIDUALE/SERIEI: 

 • fiecare ediție se transmite live la data și ora afișate 
 • accesul la vizionarea video live și a inregistrarii video a ediției individuale/seriei se realizeaza prin autentificare cu user și parola in Portalul Universul Juridic. Detalii privind modalitatea de acces sunt transmise in mod automat, prin e-mail, dupa completarea formularului de mai jos și achitarea taxei de participare 
 • din punct de vedere tehnic, nu sunt necesare programe software ori setari tehnice speciale, conexiunea la internet fiind suficienta


Pentru mai multe detalii, nu ezitați sa ne contactați:


0733.674.555

conferintele@universuljuridic.ro


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferința, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin doua zile (48 de ore) inaintea evenimentului, la adresa de e-mail: conferintele@universuljuridic.ro.
Solicitarile ulterioare nu vor fi luate in calcul, avand in vedere costurile logistice aferente manifestarii. Mulțumim pentru ințelegere.

* Avand in vedere prevederile legale in materia protecției datelor cu caracter personal, va informam ca la evenimentul la care urmeaza sa participați exista posibilitatea sa se realizeze filmari/fotografii. Totodata, este posibil ca aceste materiale sa fie transmise live și in reluare pe universuljuridic.ro, sa se regaseasca in arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc. De asemenea, aceste inregistrari/clipuri/fotografii vor putea fi preluate si de catre partenerii contractuali si/sau media ai Universul Juridic SRL cu diseminare pe rețele de socializare, posturi tv, site-uri proprii, clipuri promo, etc.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum