1697782482WA74N7.jpg

Cod: CONF00214

ISBN:

Editura:

Data aparitiei: 2023

Colectia:

Disponibilitate: in stoc

DEZBATERILE „DREPTUL MUNCII”: Ediția 4 - Reintegrarea efectiva a salariatului dupa concedierea abuziva sau dupa suspendarea contractului individual de munca, 6 decembrie 2023

Transformarile economico-sociale impuse de criza pandemica și post-pandemica, precum și de avansarea accelerata a mijloacelor de producție, ca urmare a implementarii tot mai ample a noilor tehnologii, s-au reflectat și in modificari aduse Codului muncii. 

Cum legiuitorul nu poate raspunde tuturor situațiilor practice privind organizarea angajatorilor și derularea raporturilor de munca, teoreticienii și practicienii specializați in dreptul muncii sunt cei care au un aport important in remodelarea și reașezarea relațiilor de munca. 

Prin modificarile aduse de Legea nr. 283/2022, instituții importante ale Codului muncii au fost modificate și completate, incercandu-se a se aduce o clarificare a derularii contractului individual de munca in perioada de proba, a modului de flexibilizare a timpului de lucru, prin stabilirea programelor individualizate de lucru, instituirea dreptului salariatului de a absenta pe o perioada determinata de la locul de munca, acordarea concediului de ingrijitor și altele. 

Prioritar, toate aceste modificari și completari urmeaza a fi implementate in documentele angajatorilor, in vederea unei bune derulari a raporturilor de munca. 

Așadar, dezbaterile și lamuririle noilor modificari aduse Codului muncii de catre practicienii dreptului sunt cu atat mai necesare.

 

MODERATOR 

– Av. Marius-Catalin Preduț – Manager Titular MCP avocați

Lista speakeri:

– Av. Andrei Buga, Partner STOICA & Asociații - Reintegrarea efectiva urmare a reorganizarii, desființarii postului și concedierii (art. 65) - Ce trebuie sa faca un angajator in aceasta situație.

– Jud. Manuela Alma Ciornei, Tribunalul București președinte Secția a VIII-a Conflicte de munca și asigurari sociale - “Caracterul executoriu al hotararilor de prima instanța in ceea ce privește reintegrarea salariaților”.

– Av. Mihaela Agata Popescu, conf. univ. dr. Facultatea de științe juridice și administrative a Universitații Creștine Dimitrie Cantemir 

– Av. Irina Maria Diculescu – Partener MCP avocați


TAXA DE PARTICIPARE:

- Ediție individuala: 300 lei + TVA/participant

- Abonament anual serie 4 ediții: 180 lei + TVA/ediție/participant, respectiv 720 lei + TVA/abonament/participant, cu o reducere de 40% fața de 1200 lei + TVA la achiziționarea individuala 


BENEFICII INCLUSE IN TAXA DE PARTICIPARE: 

  • speakeri profesioniști din ariile legislativa, teoretica și practica ale domeniului 
  • acces la vizionarea video live a ediției individuale/seriei, la calitate Full HD – numai pentru participarea online 
  • acces la inregistrarea video, in cel mai scurt timp de la finalizarea video live-ului (modalitatea de acces se transmite prin email, cel tarziu la 30 de zile de la finalizarea video live-ului)  
  • 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium pentru utilizatorii noi ce nu au avut abonament Premium. Abonamentul include printre altele: peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogata baza de date organizata in funcție de anumite cuvinte-cheie.
  • acordarea statutului de membru Senior al ujmag.ro care confera suplimentar beneficiile: 
  • minimum 20% reducere la carțile Editurii Universul Juridic 
  • 10% reducere la carțile altor edituri 

ACCES LA VIZIONAREA VIDEO LIVE ȘI A INREGISTRARII VIDEO A EDIȚIEI INDIVIDUALE/SERIEI: 

  • fiecare ediție se transmite live la data și ora afișate 
  • accesul la vizionarea video live și a inregistrarii video a ediției individuale/seriei se realizeaza prin autentificare cu user și parola in Portalul Universul Juridic. Detalii privind modalitatea de acces sunt transmise in mod automat, prin e-mail, dupa completarea formularului de mai jos și achitarea taxei de participare 
  • din punct de vedere tehnic, nu sunt necesare programe software ori setari tehnice speciale, conexiunea la internet fiind suficienta

Pentru mai multe detalii, nu ezitați sa ne contactați:


0733.674.555

conferintele@universuljuridic.ro


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferința, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin doua zile (48 de ore) inaintea evenimentului, la adresa de e-mail: conferintele@universuljuridic.ro.
Solicitarile ulterioare nu vor fi luate in calcul, avand in vedere costurile logistice aferente manifestarii. Mulțumim pentru ințelegere.

* Avand in vedere prevederile legale in materia protecției datelor cu caracter personal, va informam ca la evenimentul la care urmeaza sa participați exista posibilitatea sa se realizeze filmari/fotografii. Totodata, este posibil ca aceste materiale sa fie transmise live și in reluare pe universuljuridic.ro, sa se regaseasca in arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc. De asemenea, aceste inregistrari/clipuri/fotografii vor putea fi preluate si de catre partenerii contractuali si/sau media ai Universul Juridic SRL cu diseminare pe retele de socializare, posturi tv, site-uri proprii, clipuri promo, etc.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum