1693994281WKQXDL.jpg

Cod: CONF00219

ISBN:

Editura:

Data aparitiei: 2023

Colectia:

Disponibilitate: in stoc

Gala Legal Point nr. 1-2/2023

Joi, 19 octombrie 2023, Editura Universul Juridic organizeaza evenimentul de lansare a unei noi ediții a revistei Legal Point, respectiv nr. 1-2/2023. Locul in care se va desfașura evenimentul este in curs de confirmare.

Parteneri:

- Wolters Kluwer Romania

- Universitatea Titu Maiorescu

- Avincis

- Tudor Tailor

Revista Legal Point vorbește despre bucuria sincera a discuției, a ideilor izvorate din interacțiunea pe care oamenii o dezvolta in momente speciale, despre bucuria vederii ori revederii. Cuvintele dintre aceste coperți sunt caramizile cu care cladim aceasta stare speciala pe care dorim sa o impartașim. Celebram bucuria interacțiunii cu invitații noștri, tușand acele trairi care tradeaza caldura amfitrionului ce pune interlocutorul in lumina care il avantajeaza cel mai bine. Timpul s-a compactat. Traim vremi și vremuri care ne apasa sau ne traiesc. Legal Point nu se grabește. Celebreaza lucrurile in care credem și carora le ramanem fideli.

Cu ocazia editarii acestui numar al revistei, am fost onorați sa discutam și sa ne cunoaștem cu oameni speciali, personalitați de prima marime in domeniile in care activeaza. Ne-au raspuns la intrebari: Edmond Cracsner, Ana Diculescu-Șova, Adrian Vasilescu, Flavius Antoniu Baias, Daniel David, Ion Anghel și mulți alți invitați speciali. Invitatul ediției este academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici.

De asemenea, in cadrul ceremoniei vor fi decernate Premiile revistei Legal Point nr. 1-2/2023. Ele vorbesc despre percepția asupra celor ce se intampla in jurul nostru. Este modalitatea de a arata ca nu suntem indiferenți. Ca ajung la noi lucrurile importante. Conferindu-le, oprim timpul, punand in lumina oamenii care stau la baza lor. Le admiram realizarile și ne bucuram ca le putem celebra. Intr-o lume in care reperele devin relative, indraznim sa propunem standarde care sa le statueze.


Taxa de participare la evenimentul de lansare a revistei Legal Point nr. 1-2/2023 + conferința susținuta de acad. Constantin Balaceanu-Stolnici este in valoare de 300 de lei + TVA și cuprinde:

- participarea la ceremonie;

- un exemplar din revista Legal Point nr. 1-2/2023;

- accesul la cina oferita dupa evenimentul de lansare a revistei.

Accesul la eveniment se face pe baza de invitație sau pe baza inregistrarii prin formularul de inscriere!

* Avand in vedere prevederile legale in materia protecției datelor cu caracter personal, va informam ca la evenimentul la care urmeaza sa participați exista posibilitatea sa se realizeze filmari/fotografii. Totodata, este posibil ca aceste materiale sa fie transmise live și in reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum