1660715620WJRH6Q.png

Cod: 14303

ISBN: 978-606-39-1087-6

Editura:

Data aparitiei: 2022

Colectia:

Pagini: 368

Disponibilitate: in stoc

Admiterea in magistratura si in avocatura. Culegere de subiecte cu explicatii ale variantelor de raspuns. Vol. III - 2022

Autor:

Subiectele selectate, respectand structura examenelor pe care se bazeaza astazi concursurile de admitere in profesiile juridice, la care se adauga și explicațiile tuturor variantelor de raspuns, vor permite simularea examenelor/concursurilor de admitere in profesiile juridice, precum și gestionarea emoțiilor specifice acestora.

 

Lucrarea cuprinde subiectele date la concursurile/examenele de admitere in profesiile juridice din ultimii ani, pentru disciplina de concurs/examen Drept penal (admitere INM/magistratura 2017-2021; admitere Barou stagiari/definitivi 2017-2022; absolvire INPPA 2019).

 

Subiectele conțin explicații ale tuturor variantelor de raspuns, avandu-se in vedere:

 

• soluționarile contestațiilor la baremul de notare și evaluare;

 

• modificarile legislative și dispozițiile legale in vigoare;

 

• decizii ale Curții Constituționale, recursuri in interesul legii, doctrina etc.

 

Explicațiile sunt poziționate la finalul fiecarui chestionar anual, permițandu-se astfel o verificare reala a cunoștințelor, precum și o simulare a punctajului.

 

Realizata de un colectiv de autori cu mare experiența, format din judecatori, procurori, avocați și cadre didactice care predau la facultați de drept de prestigiu din țara, lucrarea Admiterea in magistratura si in avocatura. Culegere de subiecte cu explicatii ale variantelor de raspuns. Vol. III – Drept penal este utila candidaților la examenele de admitere in profesiile juridice, pentru concursul de admitere in magistratura, pentru examenele de admitere in profesia de avocat, de definitivare sau promovare, precum și studenților facultaților de drept, pentru examenul de licența.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

21490.jpg
museum
museum