1626440237K3QC3Z.png

Cod: 13358

ISBN: 978-606-39-0863-7

Editura:

Data aparitiei: 2021

Colectia:

Pagini: 176

Disponibilitate: in stoc

Asigurarile de bunuri si persoane – practica judiciara comentata

Autor:

Lucrarea acopera spețe din domeniul asigurarilor de bunuri și persoane, tratand regimul juridic al unor instituții de soluționare alternativa a litigiilor din domeniul asigurarilor, spețe privind comunicarile electronice dintre parți, spețe privind tratamentul juridic al cumulului de despagubiri in cazul asigurarilor de persoane, continuand cu multe alte situații de interes pentru practicienii din acest domeniul.

Fiecare speța prezinta situația de fapt și soluția instanței, fiind precedata de un comentariu al autorilor cu privire la aceste soluții, fara a exclude posibilitatea unor interpretari diferite.

Speram ca lucrarea de fața sa suscite interesul cititorilor și sa se dovedeasca un instrument util din punct de vedere practic.

Totodata, autorii considera ca și-au adus cu acest demers doar o modesta contribuție la elucidarea unor situații juridice atipice sau care necesitau o clarificare calificata.

Trebuie recunoscut meritul judecatorilor care prin soluțiile pronunțate in spețele prezentate au contribuit la dezlegarea unor aspecte de drept material și procedural din acest domeniu de nișa al dreptului, respectiv cel al asigurarilor.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum