1311075801dS1Bm.jpg

Cod: 4995

ISBN: 978-973-127-559-8

Editura:

Data aparitiei: 2011

Colectia:

Pagini: 450

Disponibilitate: rezervare

Contestatia la executare in materie civila. Cu referiri la Noul Cod de procedura civila. Tomul 18

Autor:

Monografia "Contestatia la executare in materie civila" este de un incontestabil interes teoretic, dar si practic, iar actualitatea unei atari abordari nici nu poate fi pusa la indoiala, contestatia la executare fiind una dintre cele mai importante instituții ale executarii silite.

Autorul cerceteaza institutia contestatiei la executare nu doar in considerarea legislatiei actuale, ci si in perspectiva Noului Cod de procedura civila. Aceasta abordare ii confera lucrarii un accentuat caracter contributiv.

Valoarea contributiva a lucrarii nu se limiteaza insa la o atare abordare, intrucat cercetarea realizata este aprofundata si temeinica si in considerarea legislatiei și jurisprudentei actuale.

Lucrarea "Contestatia la executare in materie civila" se remarca printr-o documentare adecvata, bibliografia folosita de autor este dintre cele mai semnificative si reprezentative.

Mentionam, in mod deosebit, folosirea unei doctrine straine relevante si referirile frecvente la jurisprudenta CEDO in materie.

Prof. univ. dr. Ioan Les

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

21490.jpg
museum
museum