161735691292S9JK.png

Cod: 13989

ISBN: 978-606-39-0770-8

Editura:

Data aparitiei: 2022

Colectia:

Pagini: 880

Disponibilitate: in stoc

Dictionar de dreptul afacerilor de la A la Z

Autor:

Dicționarul de dreptul afacerilor, ediția a treia, reprezinta un conglomerat de micromonografii asupra conceptelor de baza din dreptul comercial intern și internațional, dreptul concurenței, dreptul distribuției comerciale, arbitrajul de comerț internațional, dreptul fiscal și financiar, dreptul bancar și domeniul achizițiilor publice.

CUPRINSUL LUCRARII

- studiul amanunțit al unui vast material bibliografic (cuprinzand legislația, jurisprudența și cele mai reprezentative lucrari teoretice in materie, aparute pana la data publicarii) din care au fost selectate și preluate idei și teze teoretice viabile;

- idei și teze proprii.

PUNCTE FORTE

- actualizarea și completarea ediției anterioare;

- cca. 215 termeni și expresii noi, termenii preexistenți fiind in majoritatea lor redefiniți, luandu-se in considerare numeroasele modificari legislative care au avut loc in perioada 10 aprilie 2012-15 septembrie 2020.

PUBLICUL ȚINTA

Lucrarea se adreseaza:

- juriștilor (teoreticieni și practicieni);

- celorlalte categorii de cititori.

DESPRE AUTORI

Mircea N. COSTIN – absolvent al Facultații de Drept a Universitații Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, doctor in drept la Universitatea București, profesor asociat la alte universitați de stat sau private (Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Universitatea din Oradea, Universitatea Creștina „Dimitrie Cantemir” București, Universitatea „Vasile Goldiș” din Arad, Universitatea Tibiscus din Timișoara), membru fondator al Revistei Romane de Dreptul Afacerilor, arbitru in cadrul Curții de Arbitraj de pe langa Camera de Comerț și Industrie Cluj, Brașov, Timișoara, Arad, Oradea și Bistrița-Nasaud și avocat in Baroul Cluj.


Calin M. COSTIN – absolvent al Facultații de Drept a Universitații Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, doctor in drept la aceeași universitate, conferențiar universitar titular la Facultatea de Drept din Cluj-Napoca a Universitații Creștine „Dimitrie Cantemir” București, membru fondator al Societații Romane de Cercetare pentru Afaceri Publice și Private (SOROCAPP) și membru al colectivului editorial al Revistei Curentul Juridic (Revista BDI).

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

21490.jpg
museum
museum