1666359627E3Z9WT.png

Cod: 14500

ISBN: 978-606-39-1139-2

Editura:

Data aparitiei: 2022

Colectia:

Pagini: 448

Disponibilitate: in stoc

Drept procesual penal. Partea speciala - 2022

Autor:

Prezentul curs, Drept procesual penal. Partea speciala”, este conceput urmarind structura Codului de procedura penala și analizeaza dispozițiile legale ce privesc urmarirea penala, camera preliminara, judecata in prima instanța, judecata in caile ordinare de atac și judecata in caile extraordinare de atac.

Lucrarea poate fi folosita de catre studenții anului III din cadrul facultaților de drept. In analiza dispozițiilor legale s-au aratat opiniile unor autori consacrați din literatura de specialitate și au fost facute trimiteri la practica judiciara a instanțelor de judecata (judecatorii, tribunale, Curți de apel, Inalta Curte de Casație și Justiție – inclusiv dezlegarile de drept sau recursurile in interesul legii), precum și la deciziile Curții Constituționale a Romaniei.

In analiza instituțiilor din Partea speciala a Codului de procedura penala s-au avut in vedere O.U.G. nr. 18/2016 pentru modificarea și completarea Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala, decizii ale Curții Constituționale adoptate ulterior, precum și modificarile legislative ale Codului de procedura penala.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum