1635860835CR35KM.png

Cod: 13603

ISBN: 978-606-39-0886-6

Editura:

Data aparitiei: 2021

Colectia:

Pagini: 558

Disponibilitate: in stoc

Dreptul muncii. Teorie si practica judiciara - 2021

Autor:

Cuprinzand 14 capitole (I. Accidente de munca, II. Concedieri, III. Evaluare personala, IV. Modificarea unilaterala a contractului individual de munca, V. Modificarea locului muncii, VI. Modificarea felului muncii, VII.  Modificarea salariului, VIII. Modificarea timpului de munca și odihna și durata contractului, IX. Nulitatea contractului individual de munca, X. Drepturi banești, XI. Despagubiri și pretenții, XII. Sarcina probei, XIII. Expertiza contabila, XIV. Clauza penala in contractul individual de munca), lucrarea, elaborata sub coordonarea domnului av. dr. Florin Ludușan, este alcatuita dintr-o parte de legislație, una de doctrina și una de practica judiciara, aspect aplicat pentru toate capitolele, tocmai pentru a constitui un suport cat mai complex in ceea ce privește dreptul muncii.

Atat capitolele, cat și subdiviziunile acestora au un titlu sugestiv, astfel ca este foarte ușor de determinat ceea ce prezinta interes pentru cititor și de selectat informația de care are nevoie, structura fiind caracterizata de lizibilitate și comprehensibilitate. Conținutul este cuprinzator și este redactat in așa fel incat sa fie accesibil pentru persoane din arii diferite, neținand cont de nivelul de pregatire profesionala.

Lucrarea a fost creata cu scopul de a facilita munca celor interesați de raporturile juridice de munca, fie ca este vorba de practicieni, teoreticieni sau simpli pasionați de acest domeniu vast. Caracterul veridic este garantat de utilizarea hotararilor instanțelor judecatorești de toate gradele, așadar reprezinta și un suport pentru persoanele care se pot regasi in situații similare, existand exemple numeroase pentru a cuprinde o arie cat mai intinsa a dreptului muncii.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum