16627324622RNHXJ.png

Cod: 220902

ISBN: 978-606-39-1078-4

Editura:

Data aparitiei: 2023

Colectia:

Pagini: 400 (aproximativ)

Disponibilitate: rezervare

Fise privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat. Sinteze si teste-grila

Autor:

Ediția a III-a a lucrarii „Fișe privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat. Sinteze și teste-grila” a fost revazuta și completata in concordanța cu modificarile legislative intervenite.

Lucrarea se dorește a constitui un instrument util in procesul de pregatire pentru examenul de primire in profesia de avocat. In acest scop, candidații vor gasi o prezentare sistematica și sintetica a instituțiilor și noțiunilor relevante, organizate in fișe insoțite de intrebari de tip grila, care sa faciliteze insușirea și consolidarea noțiunilor ce fac parte din tematica examenului de primire in profesie.

La realizarea lucrarii au fost folosite actele normative fundamentale cu privire la organizarea și exercitarea profesiei de avocat, cu modificarile și completarile in vigoare (Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat, Statutul profesiei de avocat, Codul deontologic al avocatului roman, Codul deontologic al avocaților din Uniunea Europeana), și jurisprudența relevanta.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum