1678975090KRM4MN.png

Cod: 14798

ISBN: 978-606-39-1233-7

Editura:

Data aparitiei: 2023

Colectia:

Pagini: 302

Disponibilitate: in stoc

Fundamentele dreptului internațional privat, ediția a VI-a, revazuta și adaugita

Autor:

   Lumea se zbuciuma! Pandemie, razboi in Europa, un alt razboi pe cale sa izbucneasca in Pacific, reconfigurarea comertului mondial in urma abandonarii resurselor energetice fosile, scumpiri in lant generate de centrarea pe energie regenerabila... Incertitudine, inflatie, boala, somaj, razboi... Mai este vreo speranta? Mai poate fi vreo calauza a ratacitilor in aceste vremuri de bejenie? Ca intotdeauna, in astfel de momente, apare un inger! Dreptul international privat este ingerul calauzitor al drumetilor. Asemenea unei pungute cu diamante, el iti poate oferi sansa castigarii traiului ca jurist, in strainatate.

   Lucrarea de fata isi propune sa indrume primii pasi ai cititorului in intelegerea mecanismelor teoretice si a normelor dreptului inter­national privat. In paginile prezentei lucrari sunt incluse toate aspectele pe care le-am considerat importante pentru ca cititorul sa duca la bun sfarsit un proces civil international.  

   Ca elemente bibliografice, am folosit principalele cursuri si tratate de drept international privat romanesc aparute din anul 2011 pana in februarie 2023, lucrari ale unor autori straini consacrati, articole de specialitate de data recenta, publicate in periodice sau pe world wide web, precum si o serie de acte normative de drept international privat din diverse state ale lumii.

   Asadar, fii chibzuit si acorda-i un loc in biblioteca ta! Cu siguranta iti va folosi intr-o zi!

 

 

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum