165899358626RJ95.png

Cod: 14141

ISBN: 1224-4872

Editura:

Data aparitiei: 2022

Colectia:

Pagini: 150

Disponibilitate: in stoc

Revista de drept public nr. 2/2022

Autor:

Revista de drept public – o revista cu tradiție in spațiul juridic romanesc – pașește intr-o noua direcție, cu o noua structura și insoțita de valorosul partener, Editura Universul Juridic.


Inalta ținuta științifica impusa de tradiția acestei reviste reprezinta punctul de pornire pentru aceasta colaborare, structura revistei avand la baza o puternica echipa redacționala, care imbina armonios experiența și autoritatea unora dintre membri cu entuziasmul și tinerețea altora. Colegiul de redacție al Revistei de drept public iși impune autoritatea prin prezența unor personalitați marcante in cadrul lumii juridice romanești și straine.

 

Editura Universul Juridic reprezinta un partener de incredere in aceasta colaborare, contribuind prin experiența redacționala in domeniul periodicelor, precum și prin organizarea unor evenimente adresate mediului academic și nu numai, sub patronajul Revistei de drept public.

 

Ca urmare a schimbarilor legislative din ultimii ani, dreptul public se confrunta cu diverse probleme de interpretare sau lacune legislative care nu au fost clarificate de legiuitor. De aceea, in paginile revistei se vor regasi subiecte de actualitate juridica, opinii relevante cu privire la practicile instituționale și articole de doctrina juridica semnate de autoritați in domeniu.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

21490.jpg
museum
museum