Eveniment aniversar 30 de ani de la infiintarea Institutului de Cercetare a Calitatii Vietii (ICCV), Academia Romana. Desfasurat in Aula Academiei Romane

Picture 29 ianuarie 2020 | 832 accesari

Miercuri, 29 ianuarie 2020, Institutul de Cercetare a Calității Vieții, Academia Română (ICCV) a organizat ceremonia dedicată împlinirii a 30 de ani de la înființarea instituției, în 2 ianuarie 1990.

La evenimentul aniversar ICCV-30 de ani, care s-a desfășurat în Aula Academiei Române, au participat personalităţi de marcă ale vieţii publice şi intelectuale, membri ai Academiei Române, cercetători ştiinţifici, cadre universitare, doctoranzi şi studenţi, precum şi reprezentanţi ai mass-media.

„Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii este cea mai importantă instituţie de cercetare ştiinţifică dedicată calităţii vieţii şi politicilor sociale din România şi una dintre cele mai semnificative în acest domeniu din lume. Cu un colectiv format din peste 50 de cercetători ştiinţifici şi asistenţi de cercetare, doctori sau doctoranzi în sociologie, ICCV este unul din cele mai mari institute de cercetare în domeniul social din România”, au menționat oficialii instituției, în comunicatul referitor la eveniment.

Mai multe detalii despre ceremonia aniversară ICCV-30 de ani puteți afla accesând site-ul instituției ➡️ https://bit.ly/2uNvfas

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

21490.jpg