Lansarea volumului "Studii de caz relevante privind managementul organizatiilor din Romania"

Picture 05 noiembrie 2017 | 1347 accesari

În perioada 2-4 noiembrie 2017, Editura Pro Universitaria a participat la cea de-a 11-a ediție a Conferinței Internaționale de Management. Evenimentul a fost organizat de Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București, în parteneriat cu Societatea Academică de Management din România.

În cadrul acestui eveniment a fost lansat volumul "Studii de caz relevante privind managementul organizaţiilor din România", coordonatori: prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu, prof. univ. dr. Popa Ion, prof. univ. dr. Danuţ Dumitraşcu.

„Conferința Internațională de Management a oferit participanților șansa de a face schimb de idei cu privire la cele mai recente probleme și provocări din domeniul afacerilor la nivel național și internațional. La acest eveniment de colaborare științifică, cercetătorii și practicienii din universități și industrii au căutat soluții și răspunsuri la cele mai presante întrebări cu care se confruntă managementul în realitatea secolului al XXI-lea. Ediția din acest an a Conferinței Internaționale de Management a vizat colaborarea și eforturile comune ale participanților pentru a sublinia rolul major și influența managementului în mediu social și economic complex de după criză”, au subliniat organizatorii.

Participanții au prezentat în cele două zile lucrări științifice care au tratat subiecte de administrarea afacerilor, managementul investițiilor și al proiectelor, performanța organizațională, educație, inovația și managementul cunoștințelor, management strategic, managementul schimbării și spiritul antreprenorial, managementul resurselor umane, cultura organizațională și etica afacerilor, filozofia managementului și științele sociale aplicate.

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

21490.jpg