1385985252XxB1C.jpg

Cod: 8019

ISBN: 1843-065101301

Editura:

Data aparitiei: 2013

Colectia:

Pagini: 160

Disponibilitate: in stoc

Analele Universitatii de Vest din Timisoara nr. 1/2013

Revista Analele Universitatii de Vest din Timisoara - Seria Drept intra, incepand cu anul 2013, intr-o noua etapa a existentei sale. Editura Universitatii de Vest, care, de la debut, a sprijinit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara in procesul de editare a revistei, va colabora in acest demers cu prestigioasa editura Universul Juridic. Aparitia revistei sub auspiciile celor doua edituri va asigura, deopotriva, continuitatea si ascensiunea publicatiei facultatii si va constitui o garantie a respectarii standardelor academice si a vizibilitatii nationale si internationale a revistei.

Dupa mai mult 20 ani de viata si dupa castigarea statutului de scoala de drept recunoscuta la nivel national, Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara isi promoveaza revista ca vector de sustinere a directiilor de cercetare ale profesorilor si doctoranzilor facultatii, ca forum de dezbatere a ideilor lumii dreptului, ca spatiu de valorificare a rezultatelor stiintifice ale conferintelor nationale si internationale organizate de facultate si ale proiectelor de cercetare ale acesteia.

Noile auspicii ale editarii revistei Analele Universitatii de Vest din Timisoara - Seria Drept isi propun sa o plaseze pe o pozitie privilegiata in arealul publicisticii juridice romanesti, alaturi de revistele stiintifice cu prestigiu recunoscut.

Analele Universitatii de Vest din Timisoara nr. 1/2013 - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

21490.jpg
museum
museum