1605619015F9AKXK.png

Cod: 14609

ISBN: 978-606-39-0663-3

Editura:

Data aparitiei: 2020

Colectia:

Pagini: 720

Disponibilitate: in stoc

Drept civil. Obligatiile. Editia a II-a, revizuita si adaugita

Autor:

Noua ediție a Obligațiilor a avut in vedere doctrina și jurisprudența, in curs de cristalizare, de aproape un deceniu de aplicare a noului Cod civil. Eforturile autorilor sunt animate de intenția de a oferi cititorului o versiune cat mai actuala a teoriei obligațiilor civile, fara a evita comentariile critice, fie la adresa soluțiilor existente in dreptul pozitiv, fie la adresa interpretarilor oferite uneori de doctrina și jurisprudența.

Conținutul ideatic al acestei lucrari acopera intreaga problematica a obligațiilor civile, instituția cea mai vasta și complexa a dreptului privat. Analiza desfașurata de autori are ca repere textele noului Cod civil, izvoarele sale interne și externe, legislația conexa, dar și eforturile și proiectele de uniformizare și modernizare europene și internaționale.

Volumul se adreseaza atat studenților, masteranzilor, doctoranzilor, cat și practicienilor și teoreticienilor dreptului, avand ca finalitate cunoașterea construcției legislative, doctrinare și jurisprudențiale a obligațiilor civile.

Drept civil. Obligatiile. Editia a II-a, revizuita si adaugita - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum