1446630308qGJfW.jpg

Cod: 9338

ISBN: 978-606-673-726-5

Editura:

Data aparitiei: 2015

Colectia:

Pagini: 430

Disponibilitate: in stoc

Ghidul penal al omului de afaceri. Consecinte penale ale activitatii economice ilicite

Autor:

Ghidul penal al omului de afaceri. Consecinte penale ale activitatii economice ilicite este o lucrare scrisa in scopul informarii persoanelor care conduc afaceri sau care sunt implicate in activitatea economica, prin punerea la dispoziția acestora a unor date menite sa le faciliteze cunoașterea dispozițiilor legale penale aplicabile in domeniul afacerilor.

Lucrarea Ghidul penal al omului de afaceri. Consecinte penale ale activitatii economice ilicite este destinata, in principal, oamenilor de afaceri, adica persoanelor care inițiaza, finanțeaza, conduc sau supravegheaza, intr-o forma sau alta, fie direct, fie indirect, o intreprindere.

Informațiile cuprinse in acest ghid sunt utile nu numai pentru oamenii de afaceri, ci și pentru alte persoane care indeplinesc funcții sau activitați in domeniul resurselor umane, contabilitații, marketingului ori care indeplinesc sarcini executive in cadrul unei companii sau organizații economice.

Prin materialul de fața, am urmarit sa aducem la cunoștința celor interesați, intr-un limbaj accesibil, conținutul actelor normative ce reglementeaza raspunderea penala pentru fapte comise in domeniul afacerilor sau in legatura cu desfașurarea activitaților economice.

Ghidul penal al omului de afaceri. Consecinte penale ale activitatii economice ilicite - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

21490.jpg
museum
museum