1696254835DGK7ER.png

Cod: 15345

ISBN: 978-606-39-1306-8

Editura:

Data aparitiei: 2023

Colectia:

Pagini: 300

Disponibilitate: in stoc

Viitorul cuvintelor noastre. Digital Services Act. Reguli explicate, studii de caz și exemple practice, pe ințelesul tuturor

Autor:

   Descriere

   Cu o abordare accesibila, care imbina analiza riguroasa cu explicații ușor de ințeles, cartea „Viitorul cuvintelor noastre. Digital Services Act. Reguli explicate, studii de caz și exemple practice, pe ințelesul tuturor” reușește sa faca lumina in complexitatea reglementarilor DSA. Este, cu siguranța, nevoie de carți și proiecte care sa prezinte legislația și intr-o alta perspectiva. E nevoie ca magia tehnologiei sa fie, și ea, explicata.

 

   Cuprinsul lucrarii

   De la reglementari privind conținutul online, pana la studii de caz și exemple practice, textul ofera instrumentele necesare pentru a ințelege și a facilita adaptarea la noile provocari ale erei digitale.

 

   Puncte forte:

   Cu un ton prietenos și o abordare pragmatica, aceasta carte reprezinta un ghid esențial pentru toți cei care doresc sa ințeleaga prevederile DSA, direcția in care ne indreptam și rolul pe care il avem in modelarea viitorului.

   Așadar, cartea analizeaza prevederile Digital Services Act dintr-o perspectiva actuala, oferind studii de caz, exemple reale și explicații simplificate, pentru a face totul mult mai ușor de ințeles pentru cititor.

   Autorul, cu o cariera indelungata ca avocat specializat in tehnologie și ca antreprenor digital, ofera o perspectiva integrata asupra relațiilor complexe intre legi, etica și tehnologie. Cartea analizeaza, din toate aceste perspective, felul in care, in viitor, va fi moderat conținutul gazduit in mediul online, o acțiune cu importanța majora asupra societații și vieții noastre.

   Cartea nu se limiteaza la a fi un comentariu al legilor existente, ci iși propune sa serveasca drept platforma pentru dialogul despre viitorul relației intre tehnologie, punand in discuție dileme care vor marca tehnologia și legislația in anii urmatori.

 

  Public ținta:

   Scrisa intr-un limbaj clar și accesibil, cartea este destinata nu doar experților in drept sau tehnologie, ci și publicului larg.

   Aceasta carte a fost construita avandu-i in minte pe oamenii care lucreaza cu legi și vor sa ințeleaga tehnologia, dar și pe oamenii care lucreaza cu tehnologia și vor sa ințeleaga legile.

Viitorul cuvintelor noastre. Digital Services Act. Reguli explicate, studii de caz și exemple practice, pe ințelesul tuturor - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum