1630331260M3K59E.png

Cod: 13467

ISBN: -

Editura:

Data aparitiei: 2021

Colectia:

Pagini: 300

Disponibilitate: in stoc

Agenda studentului la Drept 2021/2022

Autor:

CONCEPT

 

Organizarea timpului în funcție de activitățile didactice universitare, respectarea unor termene-limită, randamentul dat într-un program fix sunt câteva dintre provocările vieții de student.

Pentru o bună gestionare a timpului este necesar și un instrument adecvat, care poate îmbrăca forma unei agende pe hârtie sau a unei agende electronice.

Deși tehnologia face parte din viața unui student, agenda pe hârtie rămâne totuși o opțiune care răspunde nevoii de organizare optime a activităților din perioada studiilor universitare.

 

RECOMANDĂRI PENTRU UTILIZARE

 

1.  Pagina dedicată calendarului anului universitar 2021-2022 oferă studenților la drept posibilitatea notării orarului pentru ambele semestre.

2.  Fișa disciplinei permite studenților notarea informațiilor referitoare la: denumirea disciplinei, cadrul didactic universitar titular al disciplinei și/sau cadrul didactic titular al activităților de seminar, regimul disciplinei (obligatorie sau opțională), tipul de evaluare (examen sau evaluare pe parcurs), condițiile de desfășurare a cursului și seminarului, cerințele privind evaluarea.

3.  Cursurilor și seminarelor, care ocupă un rol important în activitatea didactică universitară, le-au fost rezervate în cuprinsul agendei fișe în cadrul cărora pot fi notate: tema cursului/seminarului, întrebările pentru curs/seminar, activitățile desfășurate în cadrul cursului/seminarului, sarcinile date de titularul activităților de seminar, cunoștințele care trebuie consolidate, precum și eventualele recomandări bibliografice.

4.  Formatul de o săptămână pe pagină, de luni până sâmbătă, facilitează organizarea timpului în funcție de activitățile didactice care se desfășoară în cadrul anului universitar, precum și de alte activități care fac parte din viața de student.

5.  Deoarece evaluarea reprezintă o componentă a procesului de învățământ, agenda conține și două pagini dedicate programării examenelor.

 

6.  Pentru a facilita redactarea lucrărilor științifice de către studenții la drept, în cuprinsul agendei sunt incluse un număr de șase tabele sinoptice:

  • Tabel sinoptic nr. 1 – Rolul notelor de subsol;
  • Tabel sinoptic nr. 2 – Citarea lucrărilor în cadrul notelor de subsol;
  • Tabel sinoptic nr. 3 – Cuvinte care țin locul unor elemente caracteristice sursei citate;
  • Tabel sinoptic nr. 4 – Reguli privind prescurtarea legislației;
  • Tabel sinoptic nr. 5 – Elemente conectoare;
  • Tabel sinoptic nr. 6 – Metoda interogării sistematice.

 

7.  De asemenea, se vor regăsi alte 8 tabele sinoptice dedicate materiei „Drept civil – Succesiuni”.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

21490.jpg
museum
museum