1545171073HQ6BGD.png

Cod: 11517

ISBN: 978-606-39-0377-9

Editura:

Data aparitiei: 2019

Colectia:

Pagini: 592

Disponibilitate: rezervare

Dreptul muncii. Editia a VI-a, revazuta si adaugita

Autor:

Descriere
Elaborarea acestei editii a Cursului universitar de Dreptul muncii a fost determinata de dinamica accentuata a modificarilor legislative care privesc aceasta ramura de drept. Explicatiile si analizele facute in acest curs sunt clare si sintetice, avand la baza referinte bibliografice relevante si bogate.

Cuprinsul lucrarii
In lucrare se analizeaza aspecte importante ale relatiilor de munca, plecand de la definirea si izvoarele acestei ramuri de drept, continuand cu principiile sale, dialogul social, organizatiile patronale si sindicale, contractul colectiv de munca, conflictele de munca, formarea profesionala, incheierea contractului individual de munca, executarea si incetarea lui. Au fost avute in vedere si raspunderea disciplinara a salariatilor, dar si raspunderea patrimoniala a acestora.
Jurisdictia muncii este prezentata pornindu-se de la normele de drept comun reglementate in Codul de procedura civila, dar si de la normele speciale reglementate in Codul muncii si Legea nr. 62/2011 a dialogului social.

Publicul tinta
Prezenta lucrare se adreseaza:
- studentilor;
- masteranzilor;
- altor persoane interesate de materia relatiilor de munca.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri