15522933603FGGZP.png

Cod: 401346

ISBN: 978-606-39-0429-5; 978-606-39-0430-1; 978-606-39-0431-8

Editura:

Data aparitiei: 2019

Colectia:

Pagini: 304; 416; 248

Disponibilitate: in stoc

Tratat de drept succesoral - Editia a IV-a, actualizata si completata - Volumul I, Volumul II si Volumul III

Autor:

1. Tratat de drept succesoral - Editia a IV-a, actualizata si completata. Volumul I – Mostenirea legala
2. Tratat de drept succesoral - Editia a IV-a, actualizata si completata. Volumul II – Mostenirea testamentara
3. Tratat de drept succesoral - Editia a IV-a, actualizata si completata. Volumul III - Transmisiunea si partajul mostenirii

Actuala editie a Tratatului de drept succesoral apare la mai bine de 17 ani de la trecerea in nefiinta a regretatului profesor Francisc Deak, una dintre cele mai importante personalitati ale stiintei juridice din Romania, care a format zeci de generatii de juristi, pentru care a constituit un model de profesionalism, creativitate, rigurozitate, exigenta si onestitate. Tratatele sale consacrate contractelor speciale si succesiunilor au ramas si acum opere de referinta in domeniile respective.

Aparitia noului Cod civil si a lucrarilor de specialitate ulterioare, adoptarea sau, dupa caz, modificarea unor acte normative relevante in materia dreptului de mostenire, pronuntarea unor hotarari importante ale Curtii Constitutionale, ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie si ale celorlalte instante judecatoresti au creat necesitatea actualizarii Tratatului de drept succesoral, aparut ultima data sub semnatura exclusiva a profesorului Francisc Deak in anul 2002.

Reunind vechea editie scrisa de profesorul Francisc Deak cu actualizarea apartinand profesorului Romeo Popescu, aceasta lucrare monumentala se constituie intr-o veritabila punte intre generatiile de dascali de la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si ramane la fel de vie, constituind un instrument juridic util pentru studentii facultatilor de drept, pentru teoreticienii si practicienii dreptului.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri