1273682774DNgM3.jpg

Cod: 3573

ISBN: 978-973-127-334-1

Editura:

Data aparitiei: 2010

Colectia:

Pagini: 420

Disponibilitate: rezervare

Incheierea contractelor de comert international prin mijloace electronice

Autor:

Lucrarea "Incheierea Contractelor" isi propune sa determine in ce masura regulile dreptului comertului international, in materia contractelor de comert clasice, pot si preluate si in reglementarea contractelor incheiate prin mijloace electronice. Astfel spus, este verificata utilitatea si eficacitatea acestor reguli intr-o lume complet dematerializata, care tinde sa ignore notiuni ca "frontiera" sau "teritoriu".

Desi la prima vedere contractele incheiate prin mijloace electronice nu par a deroga substantial de la regulile comune aplicabile tuturor contractelor, in urma cercetarii, am remarcat si evidentiat o serie de particularitati legate de modul de formare a consimtamantului, de modul de executare a obligatiilor si, nu in ultimul rand, de aspectele privind legea aplicabila conventiilor incheiate prin mijloace electronice, care sunt, de astfel, elemente esentiale in materia dreptului comertului international.

Cercetarea se axeaza pe trei componente contractuale majore: momentul si locul realizarii acordului de vointa, legea aplicabila contractului si, nu in ultimul rand, regulile uniforme aplicabile.

Incheierea contractelor de comert international prin mijloace electronice - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri