1630331260M3K59E.png

Cod: 13467

ISBN: -

Editura:

Data aparitiei: 2021

Colectia:

Pagini: 300

Disponibilitate: in stoc

Agenda studentului la Drept 2021/2022

Autor:

CONCEPT

 

Organizarea timpului in funcție de activitațile didactice universitare, respectarea unor termene-limita, randamentul dat intr-un program fix sunt cateva dintre provocarile vieții de student.

Pentru o buna gestionare a timpului este necesar și un instrument adecvat, care poate imbraca forma unei agende pe hartie sau a unei agende electronice.

Deși tehnologia face parte din viața unui student, agenda pe hartie ramane totuși o opțiune care raspunde nevoii de organizare optime a activitaților din perioada studiilor universitare.

 

RECOMANDARI PENTRU UTILIZARE

 

1.  Pagina dedicata calendarului anului universitar 2021-2022 ofera studenților la drept posibilitatea notarii orarului pentru ambele semestre.

2.  Fișa disciplinei permite studenților notarea informațiilor referitoare la: denumirea disciplinei, cadrul didactic universitar titular al disciplinei și/sau cadrul didactic titular al activitaților de seminar, regimul disciplinei (obligatorie sau opționala), tipul de evaluare (examen sau evaluare pe parcurs), condițiile de desfașurare a cursului și seminarului, cerințele privind evaluarea.

3.  Cursurilor și seminarelor, care ocupa un rol important in activitatea didactica universitara, le-au fost rezervate in cuprinsul agendei fișe in cadrul carora pot fi notate: tema cursului/seminarului, intrebarile pentru curs/seminar, activitațile desfașurate in cadrul cursului/seminarului, sarcinile date de titularul activitaților de seminar, cunoștințele care trebuie consolidate, precum și eventualele recomandari bibliografice.

4.  Formatul de o saptamana pe pagina, de luni pana sambata, faciliteaza organizarea timpului in funcție de activitațile didactice care se desfașoara in cadrul anului universitar, precum și de alte activitați care fac parte din viața de student.

5.  Deoarece evaluarea reprezinta o componenta a procesului de invațamant, agenda conține și doua pagini dedicate programarii examenelor.

 

6.  Pentru a facilita redactarea lucrarilor științifice de catre studenții la drept, in cuprinsul agendei sunt incluse un numar de șase tabele sinoptice:

  • Tabel sinoptic nr. 1 – Rolul notelor de subsol;
  • Tabel sinoptic nr. 2 – Citarea lucrarilor in cadrul notelor de subsol;
  • Tabel sinoptic nr. 3 – Cuvinte care țin locul unor elemente caracteristice sursei citate;
  • Tabel sinoptic nr. 4 – Reguli privind prescurtarea legislației;
  • Tabel sinoptic nr. 5 – Elemente conectoare;
  • Tabel sinoptic nr. 6 – Metoda interogarii sistematice.

 

7.  De asemenea, se vor regasi alte 8 tabele sinoptice dedicate materiei „Drept civil – Succesiuni”.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum