1707981752GAMZ2A.png

Cod: 15581

ISBN: 978-606-39-1399-0

Editura:

Data aparitiei: 2024

Colectia:

Pagini: 730

Disponibilitate: in stoc

Codul muncii comentat, editia a IV-a, completata si revizuita

Autor:

A 4-a editie a Codului muncii comentat este fundamentata pe activitatea de peste 15 ani de cercetare, consultanța și, cu precadere, de practica juridica continua a autorului în domeniul dreptului muncii și al litigiilor de munca.

Noi comentarii si adnotari substantiale sunt aduse atât ca urmare a modificarilor legislative realizate prin Legea nr. 283/2022 pentru modificarea și completarea Codului muncii și a Codului administrativ, prin Legea nr. 367/2022 privind dialogul social, cât și ca urmare a evoluției jurisprudenței din domeniul relațiilor de munca, analizata la zi și prezentata în actuala ediție a Codului muncii comentat.

Prin prisma unei lungi si vaste experiente practice profesionale a autorului, care a favorizat si analizarea detaliata a întregii jurisprudente din ultimii ani, prezenta lucrare raspunde real multor probleme actuale, în deosebi practice, care apar în derularea relatiilor de munca si în prelucrarea datelor cu caracter personal, dar si a celor de jurisdictie a muncii, prin analizarea, comentarea si trimiterea la solutiile pronuntate în practica judiciara.

Devenita un reper doctrinar și jurisprudențial în domeniul dreptului muncii, asemanator Dezbaterilor de dreptul muncii și a Dialogurilor MCP sustinute de catre autor, lucrarea de fata este un amplu si complet instrument de studiu si de lucru destinat, în primul rând, practicienilor (avocati, juristi, magistrati, consilieri juridici si de resurse umane), dar si studentilor, angajatorilor si lucratorilor.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum