1666616380HBM9AY.png

Cod: 14459

ISBN: 978-606-39-1112-5

Editura:

Data aparitiei: 2022

Colectia:

Pagini: 856

Disponibilitate: rezervare

Drept procesual civil. Editia a II-a, revazuta si adaugita - 2022

Autor:

Lucrarea „Drept procesual civil – Teoria generala. Judecata in prima instanța. Caile de atac. Mijloace procesuale de asigurare a unei practici judiciare unitare. Proceduri speciale. Arbitraj” se adreseaza in primul rand (dar nu exclusiv) studenților facultaților de drept, fiind un instrument de lucru util in vederea pregatirii examenelor de an, de licența și de master.

Dupa aproximativ 10 ani de aplicare a noului Cod de procedura civila, jurisprudența și doctrina constituite pe aceasta reglementare sunt deosebit de bogate și, de aceea, am apreciat ca este momentul sa revenim cu o ediție revazuta și adaugita a lucrarii din 2014. Prezenta ediție a lucrarii cuprinde ultimele modificari aduse Codului de procedura civila (și nu numai), precum și principalele soluții dezvoltate in practica instanțelor judecatorești și in doctrina cu privire la dispozițiile Codului. De asemenea, spre deosebire de prima ediție, am adaugat grile noi și intrebari, dupa fiecare capitol, pentru testarea cunoștințelor.

Intrucat prezentarea instituțiilor cuprinde soluții de actualitate din practica instanțelor, lucrarea este deopotriva utila atat studenților, cat și practicienilor dreptului.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum