1418218764quVxe.jpg

Cod: 8762

ISBN: 978-606-673-515-5

Editura:

Data aparitiei: 2015

Colectia:

Pagini: 152

Disponibilitate: rezervare

Elogiul Tacerii

Autor:

O carte dedicata tacerii este unica in literatura stiintifica contemporana. De altfel, domnul academician Vasile Stanescu ne-a obisnuit de ani buni cu aparitii editoriale – teme si mod de abordare – absolut remarcabile: Spre o noua treapta de civilizatie, Spatiul public, Drumul spre libertate. De la cunoasterea senzoriala la transcunoastere si altele.

Lucrarea Elogiul Tacerii prezinta: ipostazele, semnificatiile, contextele si determinarile tacerii, precum si unele modele de dialog nonverbal (taceri speciale).

Surprinzatoare prin continut si conotatii, tipologie si fenomenologie, cartea se impune ca o lectura ce necesita singuratate, meditatie si reflectie, intelegere si regasire, intelepciune si empatie.

Este o carte de idei provocatoare, care necesita, deci, o lectura dedicata si o predispozitie multireferentiala si multiperspectivala.

Lucrarea Elogiul Tacerii intereseaza, fara exceptie, toate categoriile de varsta si de profesii, pe toti cei care inteleg ca, in primul rand, este necesar sa se cunoasca pe sine, pe toti cei care considera ca au inca mult de invatat de la viata, natura si semeni, adica intereseaza pe toti.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum