17073735243DPXJL.png

Cod: 15549

ISBN: 978-606-39-1391-4

Editura:

Data aparitiei: 2024

Colectia:

Pagini: 404

Disponibilitate: in stoc

Funcționarea societaților

Autor:

Noua lucrare a doamnei Adriana Pena, „Funcționarea societaților”, ofera o perspectiva ampla asupra practicii judiciare în domeniul reglementat de Legea nr. 31/1990, concentrându-se pe analiza unui numar semnificativ de spețe pronunțate de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cuprinsul lucrarii:

Culegerea de fața cuprinde un numar de 70 de spețe pronunțate de Înalta Curte de Casație și Justiție în materia reglementata de Legea nr. 31/1990, rezumate și sistematizate, fiind un instrument de informare rapid și facil, oferind totodata o imagine de ansamblu a practicii judiciare în aceasta materie.

Puncte forte:

Aceasta lucrare se distinge prin modul în care rezuma și sistematizeaza cazurile judiciare, oferind cititorilor o înțelegere clara și concisa a diferitelor aspecte legate de administrarea și funcționarea societaților.

Prin prisma spețelor selectate, cartea urmarește sa faciliteze accesul la informații de specialitate, sa contribuie la formarea unei baze solide de cunoștințe pentru aplicarea corecta a legii și sa inspire reflecții în perspectiva unor viitoare reglementari legislative în materie.

Public ținta:

Cunoașterea acestor decizii reprezinta un stimulent pentru cercetarea juridica, fiind de o mare importanța de ordin practic, constituind un mijloc eficient de documentare atât pentru practicieni, cât și pentru teoreticieni.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum