1707902728W9X5ZZ.png

Cod: 15548

ISBN: 978-606-39-1430-0

Editura:

Data aparitiei: 2024

Colectia:

Pagini: 166

Disponibilitate: in stoc

Prolog la psihofilosofia inteligenței artificiale

Autor:

Prolog la psihofilosofia inteligenței artificiale ne poarta într-o calatorie fascinanta prin lumea complexa și plina de provocari a interacțiunii dintre inteligența artificiala și componentele naturii umane.

Cuprinsul lucrarii

Sunt explorate teme importante ale  psihologiei, filosofiei și ale dreptului, aducând la lumina conexiuni surprinzatoare între inovațiile tehnologice, aspectele spirituale ale existenței umane și trairile noastre cotidiene. O lectura captivanta, care va stimula gândirea și va deschide noi orizonturi în înțelegerea relației dintre om și mașina.

Puncte forte

În paginile acestui eseu veți descoperi un angrenant prolog la discuția ampla despre direcția viitoare a inteligenței artificiale și impactul sau asupra societații umane. Prin analize profunde și argumente bine fundamentate, Prolog la psihofilosofia inteligenței artificiale devine un punct de reper folositor pentru cei curioși sa exploreze frontierele interconexiunii dintre mintea umana, filosofie, morala,  drept, pe de o parte, și creațiile tehnologice ale viitorului, pe de alta parte.

Public ținta

Cu o abordare clara și accesibila, acest eseu se adreseaza atât specialiștilor în domeniu, cât și cititorilor pasionați de subiecte complexe, oferindu-le o incursiune provocatoare în psihofilosofia inteligenței artificiale, ce se vrea o viziune integratoare asupra viitoarelor salturi tehnologice.  În acest mod sunt evidențiate dilemele etice și implicațiile psihologice ale evoluției tehnologice, provocându-ne sa reflectam asupra modului în care inteligența artificiala redefinește esența umanitații și interacțiunile noastre cu tehnologia.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum